12 Ağustos 2010 Perşembe

Potanın Perileri 3'te 3 Yaptı.62-54 !!!


SALON: Selçuklu Belediyesi

HAKEMLER: Milan Adamaovic (Bosna Hersek) – Anastasios Pioidis (Yunanistan) – Serghei Tislenco (Moldova)

TÜRKİYE (62): Gökçe Doğan (3ribaund-2 asist), Birsel Vardarlı 9 (3 ribaund-5 asist), Nilay Yiğit 4(2 ribaund-4 asist), Bahar Yapar 1 (2 ribaund), Esmeral Tunçluer 18 (1 ribaund- 2 asist), Kübra Siyahdemir 6 (5 ribaund), Nevriye Yılmaz 8 (7 ribaund-1 asist), Melek Bilge 6 (2 ribaund-1 asist), Mehtap Gezer 2, Yasemen Saylar 2(1 ribaund), Tuğçe Canıtez 6(3 ribaund)

MACARİSTAN (54): Zsofia Fegyverneky 6 (2 asist), Zsofia Varga 2(3 ribaund), Hajnalka Szlimak (1 ribaund), Szilvia Török 3(2 ribaund), Diana Füresz 6 (6 ribaund, 3 asist), Dora Horti 20 (9 ribaund, 1 asist), Nikoletta Turoczi, Timea Czank 6 (4 ribaund, 1 asist), Anna Vida, Zsfoia Horvath, Tijana Krivacevic 4 (3 ribaund), Nora Nagy-Bujdoso 7 (2 ribaund)

1.PERİYOT: 14-19
2.PERİYOT: 16-11
3.PERİYOT: 13-11
4.PERİYOT: 19-13


*************************
 3 Oyuncumuz başarılı oyunları ile takımın yükünü çektiler.



Bu kadar zorlanmamalıydık.Ceyhun Yıldızoğlu'nun ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Tamam genç oyunculardan yeni bir jenerasyon yaratmak istiyorsun,tamam Bahar Çağlar'ın olmaması ciddi dezavantajdı da takımın 3 tecrübeli sacayağı Esmeral-Birsel-Nevriye'ye neden daha fazla süre vermiyorsun ?
Kiminle oynayacaksın hocam ?
" İkinci yarı Birsel, Esmeral ve Nevriye gibi tecrübeli oyuncularımız devreye girdi. Tabii ki genç oyuncumuz Tuğçe Canıtez'in katkısı ve Gökçe Doğan'ın savunma gayretleri de çok önemliydi. Sonuçta çok iyi oynamadığımız bir maçı kazandık. Dolayısıyla kötü oynarken kazanmak bence önemliydi. Şimdi önümüzde çok önemli Karadağ maçı var. Bu maçı kazandığımız takdirde büyük bir avantaj elde edeceğiz. 12 kişilik bir takımız. Kaybettiğimiz oyunculara üzülüyoruz. Ama onların kayıplarını da bir mazeret olarak görmüyoruz. Bahar Çağlar, bu maçta oynamadı. Bu, bizim rotasyonumuzda bir problem yarattı"
Bunları söylüyorsun da biraz iyi düşün lütfen.
Bizim 3 kaliteli ve terübeli oyuncumuz haricinde ABD'ye koleje giden Tuğçe ve biraz da başlarda Kübra Siyahdemir katkı yapmaya çalıştı.Ceyhun'un kendi takımı gs'ye transfer ettiği (bjk'den)Melek Bilge'yi biraz basketbol öğretmesi lazım.Bayan basketbolunda uzun oyuncu eksikliği büyük.Bir de 4 numara eksikliği çektik diyoruz Bahar'ın olmaması ile de Ceyhun kendi takımı gs'ye yabancı oyuncu devşireceğim diye Nevin Newlin'i devre dışı bırakması da ciddi falsodur.
* FB TV'ye de hiç bir TV'nin yapamadığını yapıp Konya'lara gidip canlı yayınla maçı naklettiği içinde büyük teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder