8 Eylül 2010 Çarşamba

Takımımız Sezonu Açıyor.



Geçtiğimiz sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayan, bu sezon lig ve kupa şampiyonlukları hedeflerinin yanına Avrupa’da Final-Four oynama hedefini de koyan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, yeni sezon çalışmalarına 8 Eylül Çarşamba günü Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın başına yeni getirilen ve dün İstanbul’a gelen Macar antrenör Laszlo Ratgeber, bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Takımımız 8 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’de Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde toplanacak. Yapılacak 30 dakikalık toplantının ardından yeni sezonun ilk antrenmanı saat 16.30’de atletizm çalışmasıyla başlayacak.

************************
Nihayet diyelim.Çünkü biraz geç açıyoruz sezonu bence.Lig 23 Ekim'de başlıyor.Euroleague'de 28 Ekim'de.
Diğer takımlar neredeyse 1 Ay önce başladılar çalışmalara.Umarım bu 6 hafa hazırlıklar için yeter.
Programı Ona göre yapmışlardır inşaallah.
Birsel,Esmeral ve Nevriye yaz boyunca Avrupa Şampiyonası Elemeleri oynadıkları için geç katılacaklar.
Taurasi ve Penny takımları WNBA'de finale kalamadı ve elendi ama Dünya Basketbol Şampiyonasında oynayacaklar o yüzden onlar da geç katılacaklar.Dünya Basketbol Şampiyonası 23 Eylül-3 Ekim tarihlerinde Çek Cumhuriyetinde yapılacak.Oyuncumuz Hana Horokova da Çek Cumhuriyeti takımında yer alacak diye tahmin ediyordum çünkü henüz gelmedi ama şimdi baktım Çek Cumhuriyeti kadrosuna ama yok.
http://czechrepublic2010.fiba.com/pages/eng/fe/10/fwc/women/team/p/eid/4730/lid//rid//sid/4730/tid/2612/profile.html

Sakatlıksız,kazasız,belasız başarılarla dolu bir sezon diliyorum.
Başarılar Kraliçeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder