4 Şubat 2012 Cumartesi

Kraliçelerden ''Şok Harakiri'' 76-84 !!!

SALON: Caferağa Spor Salonu

HAKEMLER: Tunçtan Durmuşcan, Ziya Özorhon, Kamil Gürsoy

FENERBAHÇE (76): Zane Tamane 2 (6 ribaund), Birsel Vardarlı 8 (1 ribaund-8 asist), Esmeral Tunçluer 3 (2 ribaund-1 asist), Kübra Siyahdemir, Nevriye Yılmaz 7 (3 ribaund-2 asist), Penny Taylor 22 (3 ribaund-1 asist), Ivana Matovic 8 (4 ribaund-1 asist), Olcay Çakır (1 asist), Nevin Nevlin 2 (1 ribaund), Angel McCoughtry 24 (7 ribaund-1 asist). 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (84): Christi Thomas 12 (4 ribaund-2 asist), Tuğçe İnöntepe 6 (3 ribaund-1 asist), Erlana Larkins 12 (10 ribaund-1 asist), Dilek Ünüvar 6 (2 ribaund-2 asist), Shavonte Zellous 11 (7 ribaund-4 asist), Tuğba Palazoğlu 21 (5 ribaund-1 asist), Melek Bilge 4, Deniz Boz 3 (2 ribaund-2 asist), Latoya Thomas 9 (3 ribaund).

1. PERİYOT: 26-19
2. PERİYOT: 24-21

3. PERİYOT: 13-22
4. PERİYOT: 13-22





* Resmen harakiri yaptık.Bir çuval inciri mahvettik.Tam gs maçı öncesi 16 sayı fark avantajı ile oraya rahat gidecekken, 12 bin kuduz köpeğin önüne şimdi saha avantajı için mutlak kazanmak için çıkacaksın.Uğraşsınlar artık.
* Avrupa da 12/12 yaptık güzel de Türkiye de savunma yapmadan nasıl olsa atarak kazanıyorum modunda çıkıp,kazanıyordun.Ama işte bir yere kadar.
*Gene öyle başladık,ilk yarı öyle bitti.İkinci yarı Mersin Penny'e One n Box yaparak ve alan savunmasını iyi uygulayarak yavaş yavaş geriden geldi.
Biz ise hala farkında değildik.Fark 6 sayıya inmişken Matoviç kaldırıp erkenden üçlük atıyordu.Fark kapandı ve bizimkiler panik düğmesine bir bastılar o basış.
En tecrübeli,en iyi oyuncularımızın elleri titremeye başladı.Nevriye üç hücum üst üste boş yakın atışları kaçırdı.Bunlardan birinde Penny'nin çok erken 5.faulünü almasına yol açtı.Penny'nin de çıkışı ile maç kazandıracak Winner 
oyuncumuz kalmadı.Angel çok fazla gereksiz zorlamalar yaptı.
* Ve 3.ile 4.cü çeyrek 13-22 ile 26-44 feci bir fark yedik.
Tamam Tuba Palazoğlu 5/5 üçlük attı,21 sayı ile hayatının maçını oynadı da
hani savunma.Birsel 8 asisti eyvallah ama sıfır savunma yaptı.
* Bu Tuba Palazoğlu'nu sezon başında gs serbest bırakmıştı ve boştaydı,takım arıyordu.Bize teklif edildi ve ihtiyacımız yok diye kabul etmedik.
Babkina malum,Esmeral malum.
* Sadece Tuba değildi tabii maçı onlara ZK ve Zellous'ta kazandırdı.
ZK takımını çok iyi yönetti.Zellous'ta son çeyrekte üst üste 11 sayı attı.
* ZK bunları yaparken bizim George ise seyretti ve zemin hazırladı.
İyi giden takımı çıkarıp 5 oyuncu birden soktu.Böyle bir lüks tercih maçı hafife aldığının göstergesiydi.İşte bunlar yüzünden cezalandırıldık.
* Ayakta kalanlar Penny ve Angel'dı.Onlar da özellikle Penny erken 5 faulle oyun dışı kaldılar.
* Uzunlarımız sınıfta kaldı.Nevriye 7,Matoviç 8,Tamane 2,Newlin 2 sayı.
Ribauntlarda da 33-39 üstün Mersin.
* Madem uzunlar böyle Cappie'yi niye oynatmadın ? Çarşamba oynatacaksan
bu maçta oynatıp ısındırmak varken direk orada oynatmak ne kadar doğru ?
Özellikle Esmeral çok kötüyken mutlaka oynamalıydı.
* Burada hakemler de rezaletti.Ama yenilgiyi hakemlere bağlamak yanlış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder