6 Temmuz 2010 Salı

Penny Taylor 1 Yıl Daha Fenerbahçe'de !!!!!!



Gelecek sezon için Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen ve Dünyanın en iyi bayan basketbolcuları arasında gösterilen Diana Taurasi ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, sezonu namağlup şampiyon bitiren kadrosunu da koruyor. Bu sezon elde edilen şampiyonlukla büyük pay sahibi olan ve Galatasaray’a karşı oynanan final serisinde adeta formunun zirvesine ulaşan Avustralyalı basketbolcu Penny Taylor, bir sezon daha Fenerbahçe forması giyecek.

2001 yılında Cleveland Rockers tarafından draft edilen Penny Taylor, ilk sezonunda 25,5 sayı ortalaması ile oynayarak tüm basketbolseverlerin dikkatini çekti. 2004 yılından beri Fenerbahçe’nin yeni transferi Diana Taurasi ile birlikte WNBA takımı Phoenix Mercury’i başarıdan başarıya taşıyan Penny Taylor iki kez WNBA All Star takımına seçildi. 2007’de Kuzey Amerika Bayan Basketbol Ligi’nin en değerli ilk 5’inde yer bulan Avustralyalı oyuncu 2000 sayıya ulaşan nadir isimler arasında da yer alıyor. 2007 ve 2009 yıllarında Phoenix Mercury ile şampiyonluk yaşayan Penny Taylor, 2006’da Avustralya Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu oldu ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi. 7 sezondur WNBA’de mücadele eden Taylor, 2004 ve 2008 olimpiyatlarında gümüş madalyanın sahibi oldu.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımının en önemli oyuncularından birisi olan Penny Taylor, gelecek sezon Phoenix Mercury’den takım arkadaşı olan Diana Taurasi ile birlikte Takımımızı Avrupa’nın zirvesine taşımak için ter dökecek.

Kaynak : fenerbahce.org

*************
  Bekliyorduk zaten bu güzel haberi.Resmileşmesi süper.
Çok başarılı bir sezon geçirdi,gönüllerimizi fethetti.
Kankası  Taurasi de geldi artık yeni sezonda çok daha keyifli izleyeceğiz Onu.
Hayırlı Olsun derken WNBA yeni sezonunda Dee ile birlikte P.Mercury'de kendilerine başarılar diliyorum.
Şampiyonluk Kupası ile gelirler umarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder