30 Mart 2012 Cuma

Kraliçeler Okyanus'u Geçip Derede Boğuldu : 70-74 (Final Rüyası Bitti)



SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

HAKEMLER: Ademir Zurapovic – Andris Aunkrogers – Haydn Jones

FENERBAHÇE (70): Elina Babkina 7 (1 asist), Zane Tamane 14 (8 ribaund- 2 asist), Birsel Vardarlı 7 (4 ribaund- 6 asist), Esmeral Tunçluer 4 (1 ribaund), Nevriye Yılmaz 6 (5 ribaund), Ivana Matovic 11 (2 ribaund), Angel McCoughtry 21 (9 ribaund- 5 asist). 

RIVAS ECOPOLIS (74): Laura Nicholls 6 (7 ribaund- 1 asist), Essence Carson 17 (5 ribaund- 3 asist), Elisa Aguilar 9 (3 ribaund- 1 asist) , Vega Gimeno (1 ribaund- 1 asist), Amaya Valdemoro 2, Asjha Jones 20 (11 ribaund- 3 asist), Anna Cruz 10 (5 ribaund- 4 asist), Gema Garcia 3 (1 asist), Sandra Pirsic 7 (2 ribaund)

1.PERİYOT: 15-22
2.PERİYOT: 22-20
3.PERİYOT: 9 -16
4.PERİYOT: 24-16




* Maalesef bir çuval inciri mahvettik.Korktuğum başıma geldi.
Okyanusu geçip derede boğulmayalım aman dikkat diyordum ne yazık ki oldu.
Resmen harakiri yaptık ve 40 yılda bir gelecek Avrupa Şampiyonluğu şansını kendi ellerimizle teptik.
* Doğrusu hep 16/16 yaptık,namağlup geldik dedik ama lig maçları dahil çok az iyi maç oynadık.Kronik sorunlarımız hep devam etti.
* Bir sürü bahane söyleyebiliriz bazıları haklı ama ne fayda.Çok üzgünüm.
* Şu Rivas takımı senin dengin mi Allah aşkına.İlk gs maçlarını kazandıktan sonra bir oyuncuları şöyle diyordu ''Biz 8 takım içinde en düşük bütçeye sahip takımız.Buraya eğlenmeye geldik'' Bu takımı finale çıkardık ne diyelim ki ?
* F8 öncesi tüm sakatlık,hastalık,formsuzluk v.s. ne sorun varsa sıfırlayıp çıkmak lazımdı.En ufak hatayı affetmiyorlar.
* Evet en önemli oyuncumuz Penny yoktu ama bu maçı Penny olmadan da kazanabilirdik ama arkadaşları Onu aratmayacak mücadele koyarlarsa.
Koca maç üzerlerinde ölü toprağı varmış gibiydiler - yorgun olabilir tamam da - 
son 3-4 dakika silkindiler,gene geri gelip ortak olmaya başardılar ama yetmedi.
Yetmez tabii.Baştan beri neredeydik ?
* Hoş bu maçı kazansaydık bu oyun ve mantalite ile Ros Caceres karşısında hiç şansımız olmazdı ama en azından Final oynamış olurduk.
* Koç inanılmaz bir kararla lig'te Homend Antakya maçında bile ancak maç kopmuşsa 1-2 dk.süre verdiği Olcay'ı dünün yıldızı Babkina varken 36'lık kurt Agilar'ın karşısına nasıl dikti.Eeee formsuz matmazeller Nevriye,Esmeral ve 2 günü sonunda tükenmiş Matoviç ile dağınık Angel ile farkı yedik ve tüm maç boyu geriden yakalamak için çabala babam çabala.Zaten dünün mental ve fiziksel yorgunluğu ortada,buna Penny'nin yokluğu,gs maçında ego tatmini için geldikleri belli olan taraftarın yalnız bırakması ve bunu fırsat bilen FIBA'nın 5.sınıf İspanyol lobisi tetikçisi yavşak hakemlerin dehşet kararları ile Final rüyamızdan uyandık.Çok kötü oldu çoookkk.
* Tek ayakta kalan 3.günde de Tamane oldu.Helal Olsun.
* Eziklerin kafa üstü çakıldığı,hüsrana uğradığı bir durumda Onları sevindirip,yalnız bırakmazsak olmazdı zaten (!)
* Bari 3.cü bitirelim.
* Turnuva bittikten sonra değerlendirme yazısında konuşacak çok şey var.
Mesela oynatamayacağın Cappie yerine Avrupalı bir atletik uzun veya geçen sezon ki Zagota gibi bir şutör neden almadık ?
Mesela Nevriye 3 maçtır rezil oynarken,Matoviç 2 maçın sonunda yorgunluktan bitmişken Newlin orada vazo görevi için mi oturuyordu ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder