21 Nisan 2012 Cumartesi

Şampiyonluğun Yankıları (Videolar,Ne Dediler,) !!!!

Maçının Son 5 dakikası.
http://www.youtube.com/watch?v=fu50qcawUE8&feature=youtu.be 



Angel'dan Dolarasi'ye Müthiş Blok


Şampiyonluk Sonrası Soyunma Odası Sevinçleri,Kupa Töreni


FB TV Gündem Programı






Soyunma odası. 
BU SENE DE ŞİKE ŞİKE !
http://www.viddy.com/video/de3de957-d592-46e7-8193-cb8aa9c24afa 

Dişi Kanaryalar sevinçten uçuyor! 
http://www.sporxtv.com/basketbol/TBBL/fenerbahce/disi-kanaryalar-sevincten-ucuyorSXTVQ33711SXQ 




'ŞAMPIYON KIZLAR' NTV SPOR'A KONUŞTU

http://www.ntvspor.net/video-galeri/sampiyon-kizlar-ntv-spora-konustu 



Ne Dediler ?

Hakan Acer: “Son periyodu çok kötü oynadık”
19.04.2012 22:04
Galatasaray Medical Park takımı yardımcı antrenörü Hakan Acer, Fenerbahçe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Galatasaray Medical Park takımı yardımcı antrenörü Hakan Acer, Fenerbahçe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısına katıldı. 

Acer, karşılaşmayla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Maçın başından itibaren oyun bizim kontrolümüzdeydi. Üçüncü periyotta istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Fakat dördüncü periyodun başlarında savunmada yaptığımız hatalar rakip takımın ritmini bulmasını sağladı. Kolay sayılara izin verdik. Bunlar skor olarak hep aleyhimize yansıdı. Rakip koçun teknik faul aldıktan sonra, rakip takım oyuncularının afresifliği hücum yapmamızı engelledi. Maçın sonunda yorgunluk da olunca kaybettik. Böyle bir maçta kendi saha ve seyircimiz önünde farklı öne geçmemiz psikolojik olarak da etkiledi oyuncuları. Son periyodu çok kötü oynadık ve 34 sayı yiyerek kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum”.

***
Işıl Alben: “Beklediğimiz sonuç değildi”
19.04.2012 22:05
Galatasaray Medical Park takım kaptanı Işıl Alben, Fenerbahçe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısına katıldı.
Galatasaray Medical Park takım kaptanı Işıl Alben, Fenerbahçe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Alben, yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Maçın sonunda diri kalmayı becerdiler. Biz bu sezon iki kupa alsak da ne yazık ki sezonu başarısız olarak tamamladık. Beklediğimiz sonuç değildi. Kaptan olarak camiamızı üzdüğümüz için özür diliyoruz. Başarısız bir sezon geçirdik. Herkes şapkasını önüne koyup, ne yaptığını düşünmeli. Umarım Galatasaray önümüzdeki senelerde beklediği başarılara ulaşacaktır.”
****
Nevriye Yılmaz: “Camiamıza hayırlı olsun”
19.04.2012 22:07
Fenerbahçe’nin kaptanı Nevriye Yılmaz, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe’nin kaptanı Nevriye Yılmaz, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz, zor bir seri sonunda mutlu sona ulaştıklarını belirtirken, “Ama inandık ve daha iyi bir takım olduğumuzu, çok daha iyi oyunculara sahip olduğumuzun farkındaydık. Yüreğimizi ortaya koyduk. Ekstra efor sarfettik ve şampiyon olduk. Camiamıza hayırlı olsun. Başkanımız sürekli bize inandığını söylüyordu. Biz de onun inançlarını boşa çıkarmadığımız için mutluyuz.” dedi.
***
Dikaioulakos: “Fenerbahçe tarihine geçtiğim için gurur duyuyorum”
19.04.2012 22:12
Sarı Lacivertli ekibin teknik patronu Georgios Dikaioulakos, şampiyon oldukları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe tarihine geçtiği için gurur duyduğunu söyledi.
Sarı Lacivertli ekibin teknik patronu Georgios Dikaioulakos, şampiyon oldukları karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe tarihine geçtiği için gurur duyduğunu söyledi. 

Dikaioulakos, “Abdi İpekçi Spor Salonu’nda euroleague şampiyonu olmayı isterdim” diyerek sözlerine başlarken, şunları söyledi; “Burada Taylor’ın sakatlığından dolayı şanssızlık yaşadık. Taylor dün ameliyat oldu. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böyle maçlarda oyuncuların performansı, kalitesi sahada ortaya çıkar. Oyuncularım bu gece bunu başardı. Bunu oyuncularıma soyunma odasında da söylemiştim. Oyuncularım gerçekten inanılmaz bir karakter ortaya koydular. Gurur duyuyorum böyle oyunculara sahip olduğum için. Ayrıca Fenerbahçe tarihine geçtiğim için de gurur duyuyorum.”
***
Didem Akın: “İnanarak şampiyon olduk”
19.04.2012 22:40
Fenerbahçe takımı Menajeri Didem Akın, her şeye rağmen inanarak, şampiyonluğu kazandıklarını ifade etti.
Fenerbahçe takımı Menajeri Didem Akın, her şeye rağmen inanarak, şampiyonluğu kazandıklarını ifade etti.

Şampiyonluğa ulaştıkları Galatasaray karşılaşması sonrası FB TV’ye konuşan Didem Akın"Her kupanın değeri farklı ama bu kupanın değeri bambaşka. Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızda oldular ve bize destek verdiler. Bu çocuklarda ellerinden geleni yaptılar. İnandık ve kazandık. Hocamızı ve herkesi kutluyorum. Her şeye rağmen kazanmasını bildik. Kupayı tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.
***
Fenerbahçeli Oyuncular Şampiyonluğu Değerlendirdiler
19.04.2012 22:59
TKBL’de 2011-2012 Sezonun Şampiyonu Fenerbahçe oyuncuları, kupayı kazanmalarının ardından mutluluklarını dile getirdiler.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Playoff Final Serisi’nin 4. maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı ezeli rakibi Galatasaray Medical Park’ı 86-96’lık skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçeli oyuncular, bu kupayı hak ettiklerini ve çok mutlu olduklarını söylediler.

Karşılaşmayı 10 sayı, 5 ribaund ve 8 asistle tamamlayarak etkili bir performans sergileyen Birsel Vardarlı, gerçekten çok mutlu olduklarını belirterek sözlerine başlarken, “Rakibimizin sahasında şampiyonluğa ulaştık. Bize destek veren ve emeği geçen başkanımıza, yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kupayı onlara armağan ediyoruz. Yüzlerini kara çıkarmadığımız için çok mutluyuz” şeklinde konuştu. 

Esmeral Tunçluer ise “Hedefimize ulaşıp şampiyon olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Şimdi bunun keyfini süreceğiz. Bunu başarmak kolay olmadı. Bugün oynadığımız maçı uzun bir süre geride götürmemize rağmen son çeyrekte takım olduğumuzu göstererek bu kupaya ulaştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Ivana Matovic takım olarak çok mutlu olduklarını, şampiyon olmak çok güzel bir his olduğunu ve şimdi bunun tadını çıkaracaklarını belirtirken, Cappie Pondexter ise “Bu şampiyonluğu çok istedik. Bugün maç sonunda göstermiş olduğumuz performans da bunun göstergesi. Çok mutluyuz” yorumunda bulundu.

Sarı-Lacivertlilerde Angel McCoughtry, çok zor bir maç olduğunu fakat çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirtirken, Kübra Siyahdemir de takımla birlikte ilk defa bu mutluluğu yaşadığını ve kupayı taraftarlara armağan ettiğini söyledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder