11 Mart 2011 Cuma

Taurasi Nihayet Konuştu.!!!

http://www.spordasondakika.com/feenrbahce-taurasi-ile-yeniden-anlasti-6-mart-2011-30203h.jpg

 Taurasi'nin dönmeyeceğini resmi site açıklamasından öğrenmiştik.Taurasi nihayet Facebook sayfasından açıklama yapmış.

"Bu sezon geri dönmeyeceğim ve 2011-2012 sezonunda nerede oynayacağım konusunda ne zaman karar vereceğimle ilgili bir süre belirlememiş olmama rağmen, temsilcilerim benim dönme olasılığım üzerinde Fenerbahçe ile yakın temastalar"

 "Gösterdiğiniz çaba benim için çok önemliydi. Böyle önemli bir organizasyonu temsil etmek benim için bir ayrıcalıktı. Beni ailenize kabul ettiğiniz ve karakterimi özenle ve tutkuyla savunduğunuz için sizlere müteşekkirim. Laboratuvarda olanlar sadece haksızlık değil, aynı zamanda hayatımı etkileyen büyük bir engeldi. Bununla birlikte Türk insanını ve Fenerbahçe organizasyonunu takdir etmeye devam edeceğimi söylemek isterim. Bu sezon geri dönmeyeceğim ve 2011-2012 sezonunda nerede oynayacağım konusunda ne zaman karar vereceğimle ilgili bir süre belirlememiş olmama rağmen, temsilcilerim benim dönme olasılığım üzerinde Fenerbahçe ile yakın temastalar. Şimdilik bütün konsantrasyonum önümüzdeki WNBA sezonu için hazır olmak üzerine. Fenerbahçe’deki takım arkadaşlarıma ve Fenerbahçe organizasyonuna sezonun geri kalan bölümünde her şeyin en iyisini diliyorum."

************************
   Bu konu çok konuşuldu ve çok uzadı.Açıklamalarından da anlaşılıyor ki çok yıpranmış ve çok etkilenmiş.
Haklı da.Zaten dönmek istediği halde ciddi çekinceleri olduğu,güvence istediği ,verilmeyince gelmediği açık.
Döneceğini sanmıyordum zaten.Sevindirici olan ise açıklamalarından gelecek yıl için görüşmelerin devam ettiğini yani Fenerbahçe kapısını direk kapatmadığını öğrenmiş olmamız.Fenerbahçe'yi sevdiği,bir gönül bağı oluşturduğu görülüyor.Maddiyattan ziyade gene böyle bir şeyin başına gelmemesi için sağlam güvence istiyor.
 Bundan sonra doping testlerinin Köln'de yapılacak olması çözüm değil ki.Gene numuneleri alacak ve oraya gönderecek olan bu komployu yapanlar.Taurasi sık aralıklarla 3 kez doping testine giriyor son olaya kadar.
Bu kadar tesadüf mü olur ''Bu bir komplo değil'' diyen Sevgili Şube Sorumlumuz Semih Özsoy ?
 Hala aynı fikirdemisiniz ?
  Şimdi tabloya baktığımızda ; 
Herkes koltuğunda.İstifa yok.
Taurasi ve Penny dönmedi.
Sadece Hacettepe artık test yapmayacak.(Lütfen yani)
Ve biz Tammy Sutton Brown'u kadroya alabilme şansı kazandık sadece.
Tek kazancımız bu.
Hani esip,gürleyen Başkan ve Yöneticilerimiz ?
Neden seslerini kestiler ?
Hani tazminat davaları mesela ?
Neyse ya boşa kürek çekmenin anlamı yok artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder