6 Ocak 2011 Perşembe

Angel Mc Coughtry Fenerbahçe'de !!!!

Angel McCoughtry / 7



McCoughtry Angel 185 (6'1'') F 86 USA 11 11 MKB Eurol. Hungary


Angel McCoughtry / 9

* Resmi site henüz açıklamasa da (zaten en son onlar açıklar ve onlar şimdi yalanlama ile meşgul) her yerde çıktı bu haber.Hayırlı Olsun.
* Taurasi olayından sonra harika bir B Planı tartışmasız.Taurasi'nin yerini doldurabilecek - çok zor olsa da ) en iyi isim MC.Şube yönetimini de kutlamak lazım.
* MC yeni nesil ABD Bayan basketbolcuların en iyilerinden.Yıldızı çabuk parladı.
24 yaşında 1.85 boyunda olan skorer oyuncu aynı zamanda WNBA'de (Amerikan Bayan Basketbol Ligi) Atlanta Dream takımında forma giymişti. Angel McCougthy 2009'da yılın çaylağı ödülü almıştı.
* 3 ve 4 numara oynayabiliyor.
* 2010 Dünya Şampiyonasında Şampiyon olan ABD Bayan Milli takımında da yer aldı
* MKB Euroleasing bırakmaz diyordum ama hatırı sayılır bir bonservis ödedik demek ki.
(Kedilerin forumunda 150 bin euro bonservis,kendisine de 220 bin dolar yazmışlar.Çok iyi)
Yöneticileri ''Bizim İçin Büyük Kayıp'' diyor.
Sopron kulübü şube sorumlusu Zoltan Török`ün basın açıklamasında"bizim için çok büyük bir şok oldu,bu şoku atlatmamız da zaman alacak.Bu koşullar altında bunu da atlatacağız.Angel`e bizimle birlikte olduğu süre içinde ortaya koyduğu mücadele ve oyun için çok teşekkür ediyorum.Umarım hayalleri gerçekleşir" * 15 Aralık'ta deplasmanda 92-81 yendiğimiz maçta 39 sayı,8 ribaunt  ile ''Oha be kızım yeter deli ettin artık'' dedirtmişti bana.
* Mutlaka takıma faydalı olacaktır ancak Sopron'daki gibi 1.skor obsiyonu olmayacağı ve burada topun daha fazla paylaşılacağı bir gerçek.Gene de Penny ile birlikte skor yükünü çekeceklerdir.
Savunması da iyidir.WNBA'de En İyi Savunma 5'ine seçildi.* Bu transferle tekrar Şampiyonluk şansımız doğdu bana göre.Taurasi olmadan da F4 yapabiliriz ama Şampiyonluk zorlaştı demiştima ama yeniden iddialı hale geldik şimdi.

1 yorum:

  1. Taurasi hakkında taraftar ikiye bölünmüş durumda. kimisi taurasiye sahip çıkılması gerektiğini söylerken bazılarıda sözleşme feshinin olumlu olduğu yönünde fikir belirtiyor. siz bu konuya nasıl bakıyorsunuz? bu arada angel Mc. yapılabilecek en iyi ve şampiyonluk şansını tekrar doğuracak bir transfer camiamıza hayırlı olsun.

    YanıtlaSil