28 Ocak 2011 Cuma

Penny Hakkındaki Görüşümü Semih Özsoy Doğruladı.!!!


Basketbol Şube Yöneticimiz Semih Özsoy NTV SPOR'da katıldığı bir programda çeşitli konularda soruları yanıtlamış.Ancak bu tip programlardan haber alabiliyoruz.
 Penny'nin gidişi  hakkında şurada görüşlerimi yazmıştım.

Teşekkürler Penny Taylor !!!

  ''Evet kaçarcasına gitmemeliydi ama bana  göre gerçek sebebi resmi açıklamadaki getirdiği arkadaşının başına gelenlerden kendini sorumlu tutması değil basketbol hayatının riske girdiği güvensiz bir ortam oluşmasıdır.Taurasi'nin başına gelenlerin kendi başına da gelebileceğini - zaten son doping kontrolüne girmemekte direnmesi - hissetmesidir.Basketbol hayatı bitebilir kızın''

   Semih Özsoy şunları söylemiş ;(Sanki yazımı okumuş öyle konuşmuş :)))

''Penny ise arkadaşının kesinlikle haksızlığa uğradığını düşünüyordu. Bu korku da bazı basketbol yorumcuları tarafından yanlış adlandırıldı. Penny'nin Kölne gönderilen numunesi negatif çıktı. Ancak o genel bir güvensizlik yaşadı. Diana‚ Yapmadım dediği halde başına bunlar geliyorsa‚ benim de başıma gelir dedi. Maçta numune vermeyi bile reddediyordu. İkna etmemizin ardından numune vermeyi kabul etti. Kölndeki numunelerin negatif çıktığında kendisi Dianaya haksızlık yapıldığına daha çok inandı''
  
   ''Ne diyorsak O'' :)) gibi Fotomaç tarzı bir geyiğe girmeyeceğim ama bu işi laf olsun diye yapmadığımızın bir kez daha anlaşıldığı için sevinçliyim sadece.

2 yorum:

  1. merhaba hocam tebrıkler umarım dığer tahmının de cıkar ve penny seneye yıne doner bu arada tammy basarımıza katkı saglar mı?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Dostum.
    Sağolasın.Biraz latife ile karışık bol spekülasyon yapılan bir konuda öngörümüzün doğru çıkmasını tespit etmek istedim :))
    İnşaallah diyelim.Ama O güvensizlik ortamı dağıtılmalı işte.Taurasi'nin cezasının hala açıklanmamış olması da ilginç.Umarım az ceza alır ve kurtulur.İkisi birlikte yeniden dönerler.
    Tammy'nin katkı sağlayacağına inanıyorum ancak 4 Ay'dır basketbol oynamadığı söyleniyor.
    WNBA bittiğinden beri boşta.Umarım antrenmanlarını aksatmamıştır.Uyum sorunu olmaz ama fiziksel kondisyonu önemli.Ligte oynayamaması da dezavantaj.gs maçına kadar ki 2 lig maçında biraz süre alarak açığı kapatabilirdi.
    Neyseki Newlin yavaş yavaş süre almaya ve katkı yapmaya başladı.

    YanıtlaSil